Подаръчни кошници за Коледа

С наближаващите Коледни и Новогодишни празници, търсенето на идеалните подаръци предизвиква все повече радост и вълнение сред всички нас. Случвало ли ви се е да получите покана за коледно парти в последния момент и да нямате подарък? Ние ви предлагаме индивидуално решение за всеки повод, което ще улесни тазгодишната празнична еуфория. Зарадвайте своите близки, роднини или колеги с уникална подаръчна кошница, изпълнена с внимателно подбрани продукти от местни ферми и български производители.

Посетете нашия фирмен магазин „Вино и Гурме“ в Пловдив, на улица Янко Сакъзов 1, където нашите консултанти с удоволствие ще ви съдействат за създаването на вкусна и изискана празнична кошница. Възползвайте се от възможността да персонализирате своя подарък, избирайки разнообразие от продукти, включително месни деликатеси, ароматни сирена, бутикови вина от Витус Маринови и луксозни шоколадови изделия, съобразени с предпочитанията на получателя. Поръчките се обработват с любов и грижа към всеки детайл и придават на подаръка уникален завършек.

 

Когато става въпрос за вино, Витус Маринови е идеалният избор, с който да почувствате съчетанието на българската традиция с изтънчения вкус. Фамилна бутикова изба Витус Маринови предлага различен ценови клас винени продукти, подбрана селекция от занаятчийски вкусове и висок стандарт на качество. Всички вина се приготвят по стари методи и практики, използвайки ръчно събрано грозде, което гарантира автентичната наслада.

За какви други поводи можете да подарите празнична кошница?

1.Рожден ден

2.Имен ден

3.Дипломиране

4.Нов дом

5.Годишнина

Не се колебайте и направете Коледните празници още по-специални за вас и вашите близки с персонализирани коледни кошници, съчетаващи изтънчени гурме изживявания и традиционни мигове в едно.

Shopping Cart
Scroll to Top